jun 25, 2024

Ongelooflijke Show van Calvin Harris Betoverd Publiek

De wereldberoemde DJ Calvin Harris gaf een adembenemend concert dat het publiek anderhalf uur lang liet dansen op een mix van zijn eigen nummers en hits van andere artiesten. Het artikel biedt een levendig beeld van de betovering en energie van het spektakel, met een foto van Harris door Harry Heuts.

Lees verder

jun 20, 2024

Kabinet Neemt Taken van Adjunct Voor Minister Femke Wiersma Tijdelijk Over: Voorbereidingen in Den Haag

Femke Wiersma, de beoogd Minister van Landbouw, Visserij, Voedselveiligheid en Natuur in het aankomende Schoof-kabinet, zal veel tijd doorbrengen in Den Haag ter voorbereiding op haar nieuwe rol. Tot aan de beëdiging op 2 juli zal Wiersma formeel in dienst blijven bij de provincie, waarbij haar taken tijdelijk worden overgenomen door de overige collegeleden.

Lees verder

jun 18, 2024

Nadine Broersen Beëindigt Indrukwekkende Sportcarrière Vanwege Aanhoudende Knieblessure

Nadine Broersen stopt na 15 jaar met topsport vanwege aanhoudende knie- en kuitblessures. Ondanks eerdere ambities voor het EK en de Olympische Spelen, realiseerde ze zich dat deze niet langer haalbaar zijn. Ze is trots op haar prestaties, waaronder een wereldtitel, en dankt haar coach, sponsors en supporters. Broersen blijft actief in de nationale kampioenschappen en als coach voor meerkamp.

Lees verder

jun 7, 2024

Duitse Broker Trade Republic Verlaagt Spaarrekeningrente na Renteverlaging ECB

Trade Republic, een Duitse broker, heeft als eerste financiële instelling gereageerd op de recente renteverlaging van de Europese Centrale Bank (ECB). De ECB verlaagde de depositorente met 25 basispunten tot 3,75%. Trade Republic zal de rente op het geparkeerde kapitaal van klanten vanaf 12 juni van 4% naar 3,75% verlagen voor de eerste €50.000.

Lees verder

jun 4, 2024

Griekspoor verliest spannende vijfsetter van Zverev op Roland Garros

Tallon Griekspoor, de Nederlandse tennissensatie, verloor in de derde ronde van Roland Garros na een spannende vijfsetter tegen de ervaren Duitser Alexander Zverev. Griekspoor, die voor het eerst zo ver kwam in Parijs, gaf alles maar moest uiteindelijk buigen met 6-3 4-6 2-6 6-4 6-7 (3). Zverev prees zijn tegenstander na de wedstrijd voor zijn vechtlust en talent.

Lees verder